WAT VIND JIJ BELANGRIJK IN EEN DEODORANT?

NIVEA MEN PROTECT & CARE DEODORANT

Sommige deodorants bieden een doeltreffende bescherming, terwijl andere enkel heel verzorgend zijn. Mannen willen nu een deodorant met een betrouwbare bescherming – wat er die dag ook gebeurt – die tegelijk ook de okselhuid verzorgt. Voortaan zijn beide mogelijk – met NIVEA MEN Protect & Care.

NIVEA MEN, DE DEODORANTEXPERT

Met 25 jaar expertise op het vlak van deodorants brengt NIVEA MEN nu de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care uit. Hij biedt een langdurige bescherming van 48 u en verzorgt de okselhuid.

LANGDURIGE BESCHERMING

Onaangename transpiratiegeur behoort nu voorgoed tot het verleden. De vernieuwende formule van de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant biedt je een betrouwbare bescherming van 48 u dankzij de formule met doeltreffende actieve bestanddelen.

VERZORGT DE HUID

Ingrediënten, die bekend staan om hun verzorgende eigenschappen, maken de vernieuwende formule van de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant compleet en zorgen ervoor dat je huid niet irriteert.

  1. DEODORANT vs ANTI-TRANSPIRANT
  2. Okselverzorging?
  3. ONAANGENAME GEUR
  4. De nieuwe formule
  5. Geen compromissen meer
  6. Wat met vlekken?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN DEODORANT EN EEN ANTI-TRANSPIRANT?

Deodorants verhullen enkel lichaamsgeurtjes met een parfum.

Een product dat transpiratie voorkomt, wordt een anti-transpirant genoemd. Anti-Transpiranten regelen de vochtigheid in de oksel om natte vlekken op de kleding te voorkomen.

DE OKSELHUID KAN GEPLAAGD WORDEN DOOR DIVERSE IRRITATIES?

De okselhuid wordt geplaagd door diverse irritaties. Deze delen van de huid worden immers vaak bedekt door kleding en blijven dus vochtig en donker. Daarom hebben ze extra aandacht nodig. De nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant werd zo ontwikkeld dat hij de huid een verzorgd gevoel geeft.

De nieuwe NIVEA MEN Protect & Care is gemaakt voor een zachte verzorging van je oksels, met een formule zonder alcohol. Al die factoren zorgen ervoor dat de oksels niet geïrriteerd raken en beschermen tegen transpiratie en ongewenste geurtjes.

WAAR KOMT DE VIEZE GEUR VAN ZWEET VANDAAN?

Onze zweetporiën maken een melkachtige en geurloze stof aan. De typische zweetgeur wordt veroorzaakt door bacteriën die in dat deel van het lichaam zitten. Vooral in de oksel kan zweet niet goed verdampen, waardoor de bacteriën zich sneller vermenigvuldigen. Dit kan dus een onaangename geur en overmatig zweten veroorzaken. Je kan dit voorkomen met een deodorant of een anti-transpirant.

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DE NIEUWE FORMULE VAN DE NIEUWE NIVEA MEN PROTECT & CARE DEODORANT?

De unieke formule van de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant combineert een heel doeltreffende 48 u durende deodorantbescherming tegen zweten en lichaamsgeurtjes met de milde verzorging van NIVEA MEN. Hij heeft een modern, mannelijk parfum.

BESCHERMT DE NIEUWE NIVEA MEN PROTECT & CARE DEODORANT TEGEN ZWETEN EN ZORGT HIJ TEGELIJK VOOR MIJN HUID?

De nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant biedt een betrouwbare bescherming voor jou en je huid door doeltreffendheid en verzorging slim te combineren. Betrouwbare bescherming met verzorging van je okselhuid - beide zijn mogelijk!

MAKEN DEODORANTS VLEKKEN OP KLEDING?

Om vlekken op kleding te voorkomen, moet de deodorant volledig door de huid zijn opgenomen en volledig zijn gedroogd voor je je kleren aantrekt. Anders kan hij inderdaad vlekken maken.

Hier spelen verschillende factoren een belangrijke rol: Hoe vaak je de deo gebruikt, hoeveel deo je gebruikt, hoe vaak je nieuwe kleren aantrekt, hoe vaak je ze wast, de samenstelling van je zweet, het kopergehalte in je kraantjeswater en de was temperatuur.