LANGDURIGE BESCHERMING EN EEN FRIS GEVOEL ZODAT NIETS JE TEGENHOUDT

    Voor meer informatie over sociale mediaknoppen verwijzen wij naar ons privacybeleid.

    Voor meer informatie over sociale mediaknoppen verwijzen wij naar ons privacybeleid.

Voor de mannen met een hyperactieve levensstijl die graag fris voor de dag komen, lanceert NIVEA MEN het nieuwe gamma verzorgingsproducten met houtachtig parfum NIVEA MEN DEEP.
De verzorgingsproducten reinigen en beschermen diepgaand dankzij de innovatieve formule op basis van Black Carbon en microfijne klei. Je blijft fris, netjes en zelfzeker, de hele dag door.

EEN GAMMA MET FRISSE VERZORGINGSPRODUCTEN!

Een zeer compleet gamma verzorgingsproducten dat aansluit bij jouw noden. Zodat niets je tegenhoudt, wat de dag je ook brengt!

ANTI-TRANSPIRANTEN

De ANTI-TRANSPIRANT NIVEA MEN DEEP, verkrijgbaar in spray of roll-on, zorgt de hele dag lang voor een fris gevoel en garandeert 48u lang een betrouwbare anti-transpirant bescherming. Deze anti-transpirant zorgt voor een langdurig droog gevoel dankzij zijn formule met Black Carbon. Perfect voor een zelfzeker gevoel de hele dag lang! Laat geen zwarte strepen achter op kleding.

ONDER DE DOUCHE

De verkwikkende NIVEA MEN DEEP DOUCHEGEL reinigt de huid diep voor een fris gevoel. De innoverende formule met microfijne klei staat erom bekend onzuiverheden te absorberen en de huid doeltreffend te reinigen zonder haar uit te drogen. Een douchebeurt met deze mousse met houtachtig parfum zorgt voor een heuse energieboost na een lange werkdag …

De NIVEA MEN DEEP SHAMPOO zorgt voor grondig gereinigde haren en hoofdhuid. De formule met Elektrolyten en Black Carbon heeft een verkwikkend effect op de hoofdhuid en verwijdert bovendien doeltreffend vuil en zorgt voor een langdurig, fris gevoel.

VOOR HET GEZICHT

Met of zonder baard, de gezichtshuid verdient enkel de allerbeste verzorging om haar langdurig schoon te houden. Met zijn zwarte formule met Black Carbon verwijdert NIVEA MEN DEEP REINIGINGSGEL GEZICHT & BAARD onzuiverheden en overtollige talg zonder de huid uit te drogen. Een doeltreffende reiniging voor gezicht en baard!

NIVEA MEN DEEP SCHEERGEL is de ideale verzorging voor een gladde huid en fris gevoel. Zijn zwarte gelformule met Black Carbon verandert in een witte mousse die de huid reinigt en de baardhaartjes versoepelt als voorbereiding op de scheerbeurt.

En om de huid te verzachten na het scheren zorgt de NIVEA MEN DEEP AFTER-SHAVE LOTION dankzij een anti-bacterieel bestanddeel voor een net en fris gevoel, zonder de huid uit te drogen.