INTENSE EN VERFRISSENDE GEUREN, ZODAT NIETS JE NOG KAN TEGENHOUDEN.

    Voor meer informatie over sociale mediaknoppen verwijzen wij naar ons privacybeleid.

    Voor meer informatie over sociale mediaknoppen verwijzen wij naar ons privacybeleid.

Voor mannen die net zo’n actieve levensstijl hebben als jij, mannen die een intens leven vol verrassingen leiden, ontwikkelde NIVEA een gamma verzorgingsproducten met verfrissende en verleidelijke geuren: NIVEA MEN DEEP. De producten beschermen je huid effectief en gedurende 48u dankzij hun formule met zwarte koolstof. Je blijft fris, schoon en zelfverzekerd, van 's morgens tot 's avonds.

VERZORGING EN FRISHEID IN HET HELE GAMMA!

Een compleet gamma verzorgingsproducten dat je combineert naargelang je behoeften. Zo kan niets je nog tegenhouden, ongeacht wat de dag je brengt.

ANTI-TRANSPIRANTEN

Ontdek NIVEA MEN DEEP met zwarte koolstof en een intense ESPRESSO geur. Dankzij de antibacteriële ingrediënten biedt deze anti-transpirant je 48u betrouwbare anti-transpirant bescherming, en dat terwijl het zorg draagt voor je huid, zonder zwart residu na te laten. Zo blijf je fris in elke situatie!
Of laat je verleiden door zijn andere verfrissende geur: AMAZONIA. Deze anti-transpirant zorgt voor een droog en fris gevoel, en biedt je de effectieve bescherming van zwarte koolstof. Zo kan niets je tegenhouden en ruik je nog langer fris!
De ANTI-TRANSPIRANT NIVEA MEN DEEP, verkrijgbaar in spray of roll-on, zorgt de hele dag lang voor een fris gevoel en garandeert 48u lang een betrouwbare anti-transpirant bescherming. Deze anti-transpirant zorgt voor een langdurig droog gevoel dankzij zijn formule met zwarte koolstof. Perfect voor een zelfzeker gevoel de hele dag lang! Laat geen zwarte strepen achter op kleding.

MEN DEEP MASKER

Ontdek nu ook het NIVEA MEN DEEP Reinigend Gezichtsmasker. De formule met zwarte koolstof en klei absorbeert overtollig talg van je baard en huid. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, voor een resultaat in slechts 1 minuut!

ONDER DE DOUCHE

De NIVEA MEN DEEP DOUCHEGEL reinigt het lichaam intens, en geeft je een gevoel van frisheid. De innovatieve formule met kleipoeder absorbeert onzuiverheden en reinigt je huid intensief. Het schuim met houtige geur maakt van je douche een verkwikkend moment na een lange dag …

De NIVEA MEN DEEP SHAMPOO reinigt het haar en de hoofdhuid intens. De shampoo-formule verrijkt met Elektrolyten en zwarte koolstof verwijdert residu en garandeert een gevoel van langdurige frisheid.

VOOR HET GEZICHT

Of je nu een baard hebt of niet, je gezicht verdient altijd de beste verzorging zodat het lang fris en schoon blijft. NIVEA MEN DEEP FACE & BEARD WASH reinigt effectief je baard en de huid van je gezicht. De zwarte koolstof-formule verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, zonder uit te drogen.

Voor een glad scheerresultaat en een schoon gevoel is de NIVEA MEN DEEP SCHEERGEL de ideale verzorging. De formule met zwarte koolstof verandert in een wit schuim dat de huid reinigt en de baard verzacht voor een schoon en comfortabel gevoel na het scheren.

Om de huid net na het scheren te kalmeren, is er de NIVEA MEN DEEP AFTER-SHAVE LOTION met antibacterieel ingrediënt. De aftershave met houtige geur geeft een gevoel van zuiverheid en frisheid, en beschermt je huid tegen uitdroging.


 

ONTDEK ALLE PRODUCTEN IN HET GAMMA