GOED GEREEDSCHAP VOOR ONDER DE DOUCHE

GOED GEREEDSCHAP VOOR ONDER DE DOUCHE.

Na een flinke inspanning wil je je echt grondig wassen. Ga voor een diepe reiniging en kies voor de nieuwe ACTIVE CLEAN Douchegel en Shampoo van NIVEA MEN. De innoverende formule op basis van Actieve Houtskool zorgt voor een grondige reiniging in alle zachtheid.

Het resultaat? Je huid en je haar zijn gerevitaliseerd. Bovendien geeft ACTIVE CLEAN je huid een subtiel, mannelijk parfum. Kortom: je voelt je weer helemaal fris en verkwikt.

ACTIEVE HOUTSKOOL: EEN ZUIVERE EN EENVOUDIGE OPLOSSING

Actieve Houtskool kan tot 200 maal haar eigen gewicht absorberen. Daardoor is het een uitstekend zuiverend bestanddeel, dat werkt als een magneet voor onzuiverheden en zelfs geurtjes.

WAAR KOMT ACTIEVE HOUTSKOOL VANDAAN?

Actieve Houtskool kan verkregen worden uit alle organische materialen die rijk zijn aan kool. En als de kool een specifieke behandeling heeft ondergaan, dan wordt dat Actieve Houtskool genoemd.

EEN TRADITIE MET ONWEERLEGBAAR SUCCES

Actieve Houtskool werd al in de Oudheid gebruikt. Zo verwerkte Hippocrates dit bestanddeel reeds in bepaalde geneeskrachtige bereidingen. Vandaag de dag wordt Actieve Houtskool meer en meer gebruikt in de medische sector.